TÉVÉLACI – A világ és ami helyette van-Hadházi László önálló előa

de 31 December 18 à 31 December 18
16:00 21:00
7 900 Ft - 13 900 Ft

MEGYÜNK A LEVESBE – Hadházi László önálló előadása

Hadházi egész estés szellemi mélyrepülése a bulvár hírek, a valóság és a virtuális lét ormai közt.Gyógyítható-e az információ-függőség? Hogyan szokjunk le az álhírekről? Kinek szól a rádió?

Miért tagadjuk, miért nézzük, miért nem? Hogyan változik a nyelv? Mi az a vízkóla?Befér-e az elefánt a kocsi mosóba? Kopasztják-e az articsókát? Hogyan kell kimosni egy cirkuszi sátrat?Mindenre nincs válasz csak még több titok. Kockázat és mellékhatás nélkül. Most 20%-kal több poén.

Jegyvétel 2018/12/31 16:00

PÁLYATÉVESZTÉSI TANÁCSADÓ – Kőhalmi Zoltán önálló előadása

Ibicsoki Zoltán, meteorbecsapódás-emlékhely, gesztenyével megdobált menyasszony, toló uszály, szotyi-vonal. Aki szereti a stand-up comedy műfaját, annak az előző kifejezések olvastán minden bizonnyal beugrik a Dumaszínház egyik legnépszerűbb humoristájának neve.

Ahogy szülővárosában, Szentesen sokan ismerik, Kőhalminé Zolika azonban nem a dumaszínpadon kezdte a pályát. A Karinthy-gyűrűvel kitüntetett, pályaelhagyó építészmérnök valójában sosem akart kiállni és beszélni, jól érezte magát a háttérben. Szerencsére, mégis megpróbálta.

A szomorú bohóc nem is olyan szomorú, hiszen háromgyermekes, boldog családapa és férj, Humorfesztivál-győztes, a műfaj egyik legrutinosabb képviselője. Nem politizál, nem beszél celebekről és nem káromkodik. Sikeres saját estje után a Showder Klub speciális adásában, elsőként készíthetett önálló adást.

Jegyvétel 2018/12/31 20:00