HAVASI Pure Piano – Budapest 2019

from 27 April 19 to 27 April 19
14:00
8.550 - 22.050 HUF

HAVASI Pure Piano koncert 2019

A 10 éves jubileumát ünneplő Aréna-show legkedveltebb tételei az eredeti formájukban, illetve a legújabb HAVASI kompozíciók nyilvános premierje. Hivatalos jegyek kizárólag az Eventim hálózatában kaphatóak 2019. február 14-ig 10% elővásárlási kedvezménnyel.

Csak a zongora

A Pure Piano koncerteken a zeneszerző azt mutatja be, hogy egyetlen művész és egyetlen zongora a 21. században is elegendő ahhoz, hogy napjaink közönségét mélyen meglepje, lenyűgözze és szórakoztassa.

A különleges zongorakoncertek hatalmas sikert arattak a teltházas Sydney-i Operaházban és a londoni Barbican Centerben, a Pure Piano koncert idén Budapest után bemutatásra kerül Bécsben, Berlinben, Münchenben és New York-ban is.

Lebilincselő koncertélmény

A zeneszerző-zongoraművész a zenei tételek előtt beavatja a közönséget a művek keletkezésének hátterébe, és a hozzájuk kapcsolódó történetekbe, egy igazán bensőséges hangulatot teremtve, amelyet a műsorhoz külön létrehozott digitális fény- és látványvilág tesz teljessé.

A koncerteken maga a hangszer is kuriózum lesz: Havasi Balázs a személyesen részére gyártott Bösendorfer Imperialon játszik. A zeneszerető közönség megcsodálhatja azt az egyedülálló hangzást és atmoszférát, amivel ez a különleges hangversenyzongora megtölti a termet.

Családbarát előadás

Ezúttal is megrendezésre kerül a családok körében közkedvelt délutáni előadás, amelyre a 18 éven aluliak 50% kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet.

10 éves a HAVASI Symphonic

A jubileum alkalmából a legnépszerűbb szimfonikus tételek forrását is bemutatja a zeneszerző, abban a változatlan formában, ahogy 10-15 évvel ezelőtt megkomponálta azokat egyetlen zongorára.

A legújabb tételek premierje

Az év első negyedéve mindig a legtermékenyebb időszak Havasi életében. Ilyenkor komponálja a legtöbb új zeneművet, és ezeket az újdonságokat a tavaszi koncertjein mutatja be először közönség előtt.

Ezért a Budapest Kongresszusi Központban olyan tételek is elhangzanak majd, amelyek az Aréna-show műsorokban nem, vagy csak 2-3 év múlva kerülnek előadásra.

Ha szeretne részese lenni az egyszeri és megismételhetetlen koncertélménynek, a hatalmas érdeklődésre való tekintettel érdemes időben lefoglalni a jegyeket.