“Majdnem Szilveszter” – Szentpéteri Csilla & Band élménykoncertje

from 29 December 19 to 29 December 19
19:00
6.900 - 14.900 HUF

“Majdnem Szilveszter”

Szentpéteri Csilla & Band élménykoncertje

Sztárvendég: Gájer Bálint

 

2019. december 29. este 7 óra

Budapest Kongresszusi Központ

 

Vérpezsdítő… Fergeteges…Zene és Látvány lenyűgöző fúziója…

 

Szentpéteri Csilla és elsőrangú zenésztársai idei legnagyobb koncertjükre készülnek “Majdnem Szilveszter” címmel, mely cím önmagáért beszél. Az év utolsó napjaiban mindenki egy kicsit visszatekint, nosztalgiával gondol az elmúlt időkre, ugyanakkor nagy terveket szőve, pozitívan tekint a jövőbe.

Épp ilyen pezsgő, latin életérzéssel, bravúros hangszerpárbajokkal, vérpezsdítő ritmusokkal, káprázatos filmekkel és varázslatos látvánnyal teli koncerttel készül Csilla, mely igazi évzáró családi koncert mindazok számára, akik katartikus élményre, extra feltöltődésre vágynak az év utolsó napjaiban.

Színes repertoárjuk alapanyaga az örökérvényű klasszikus zene, mai, modern műfajokkal ötvözve, Csilla átirataiban és újragondolásában, mint pl. a jazz, blues, latin, bossa nova, rock, így adva új esszenciát a régi ízeknek, valamint nyolc lemezének legkedveltebb slágerei és saját szerzeményei.

Kreatív, frappáns átirataiban Vivaldi, Paganini, Csajkovszkij, Liszt és más zeneszerzők zenéje úgy szólal meg, mintha ma írták volna, elegáns könnyedséggel alakul át, s lesz belőlük egy fergeteges latin salsa, egy dinamikus rockballada, egy nosztalgikus blues vagy épp egy életörömmel teli Bossa Nova.

Koncertjének idei sztárvendége a swing nagyhercege, Gájer Bálint, akivel olyan műveket adnak elő Csilla hangszerelésében, mint pl. a Sway, a Skyfall és a legismertebb swing slágerek!

“Majdnem Szilveszter” –  ez az exkluzív, közös koncertélmény emlékezetes, méltó lezárása az évnek és a legtökéletesebb karácsonyi ajándék!