Metallica Symphonic Tribute Show

from 06 September 20 to 06 September 20
19:00

Metallica Symphonic Tribute Show

A Metallica Symphonic Tribute Show nagy sikernek örvend szerte Európában és 2020. március 12-én végre hazánkba is ellátogatnak, hogy a Budapest Kongresszusi Központban örvendeztessék meg a Metallica rajongókat.

A Metallica mindannyiunk számára azt a zenét jelenti, melyen felnőttünk. Sokunk számára nosztalgikus pillanatok fűződnek slágereikhez, generációk nőttek fel zenéjükön. Az együttes olyan témákat dolgozott fel dalaikban, melyek még a mai napig aktuálisak. Rajongóik között tudhatták egyaránt a fiatal és idősebb korosztályt.

Kik is a Metallica Symphonic Tribute Show?

11 évvel ezelőtt kezdte meg működését a Scream Inc. együttes, egy csapat, amely diákokból állt és rajongtak a Metallica zenéjéért. Kezdetektől fogva a srácok számára a legfontosabb a kedvenc együttesük zenei hangzásának hitelessége és a hangminőség volt. A klubok egymás után kezdték el meghívni őket, ami ahhoz vezetett, hogy a Scream Inc. együttes aktívan kezdett el koncertezni szerte Európában.

2015-től tapasztalt koncertszervezők irányításával elkezdődtek a szimfonikus Metallica Tribute Show előkészületei. Az együttes elkezdett szimfonikus zenekarral turnézni, tovább csiszolva és fejlesztve eredeti hangzásukat. Zenéjük népszerűsége azóta is folyamatosan növekszik, koncertjeiket hatalmas érdeklődés övezi!

Legyen részese Ön is ennek a történelmi események!

Videó