CANCELLED!!! Nagy találkozás – Weisz Viktorral és vendégeivel

from 13 March 20 to 13 March 20
19:00

Dear Guests, Visitors!

According to the here below Facebook post,
the concert has been cancelled:

Kedves Mindenki! A Korona vírusos rendkívüli helyzetre való tekintettel, sajnos a 2020. Március 13. Budapest…

Posted by Weisz Viktor (hivatalos rajongói oldala) on Tuesday, March 10, 2020

Thank you for your patience and understanding!

Nagy találkozás – Weisz Viktorral és vendégeivel
Fellépő vendégek: Szulák Andrea, Nagy Feró, Kökény Attila, Fűzy Gábor

Igazi nagy találkozások térben és időben egy különleges estén a Budapest Kongresszusi Központban: Weisz Viktor és vendégei számos legendás magyar előadó legismertebb dalait veszik elő és éneklik el, ahogy az csak ezen az estén hallható. Szécsi Pál, Máté Péter, Koós János, Aradszky László és sokan mások a nem mindennapi zenei ünnepen.

Weisz Viktor, a Voice tehetségkutató döntőse. Édesapja gitáros volt, Viktor pedig már kisgyerekként sokat tanult tőle a zenélésről, éneklésről. Az éneklés mellett gitározik és zongorázik.

Belépőjegy ár: 9 900 Ft

VIP-jegy: 19 900 Ft (részvétel a koncerten és az azt követő VIP Party-n) FIGYELEM: ezt a belépőjegytípus csak a földszinti nézőtér helyeire vásárolható, a VIP asztalokra nem! Válassza ki a jobb oldalon található engedménylistát, majd a VIP belépőjegy opciót, és kattintson a nézőtéren arra a székre, ahol ülni szeretne!

VIP Plus asztal: 250 000 Ft/asztal (1 db belépőjegy = 1 asztal, max. 10 fő/asztal – italbekészítés + részvétel a koncerten és az azt követő VIP Party-n.)

VIP Party:
A VIP-jeggyel és VIP Plus jeggyel rendelkezők részt vehetnek a koncertet követő zártkörű, VIP Party-n a műsor fellépőinek a társaságában, korlátlan étel- és italfogyasztással.