Nyári Károly Budapesti Karácsonyi Koncert

from 27 December 18 to 27 December 18
20:00 22:00

Nyári Károly Karácsonyi Koncert

 

Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája hagyományos Budapesti Karácsonyi Koncertjével újból elvarázsolja közönségét 2018. december 27-én 20:00 órai kezdettel. A karácsonyi koncert immár 13. alkalommal kerül megrendezésre, ebben az évben a Budapest Kongresszusi Központban, az ország egyik legnagyobb koncerthelyszínén.

Az ünnepi koncerten a legmeghittebb karácsonyi dalok és a művész pályáját meghatározó legszebb művek, valamint saját slágerei csendülnek fel különleges feldolgozásban, az általa alapított Charles Music Kamarazenekar és a Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar közreműködésével.

Az est meghívott sztárfellépői Lukács Gyöngyi Kossuth-díjas világhírű operaénekesnő, a Magyar Állami Operaház Örökös Tagja és Alexandru Agache világhírű bariton, a Magyar Állami Operaház állandó sztár vendégművésze. A koncert további meghívott fellépői Nyári Aliz és Nyári Edit énekesnők, akik csodálatos duetteket adnak elő a hallgatóknak az esten. Az egyedülálló látványvilág tovább erősíti az elhangzó dalok dramaturgiáját.

 

Meghívott sztárvendégek: Lukács Gyöngyi, Nyári Aliz, Nyári Edit, Alexandru Agache
  Közreműködik: Charles Music Kamarazenekar,
Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar
 Karmester: Dinyés Dániel

 

ÜNNEPELJE A KARÁCSONYT CSALÁDJÁVAL ÉS BARÁTAIVAL KÖZÖSEN,

NYÁRI KÁROLY EXKLUZÍV KONCERTJÉN!

 

Facebook Event

Jegyvétel 2018/12/27 20:00