Concert Archives - Budapest Congress Center

Budapest Klezmer Band újévi koncertje

Nyári Károly Budapesti Karácsonyi Koncert

BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT

KÖZREMŰKÖDIK:
BUDAPESTI JAZZ SZIMFONIKUS ZENEKAR

 

 Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája 2019. december 27-én 15:00 és 20:00 órai kezdettel az eddigi legkülönlegesebb ünnepi koncertjét mutatja be
Budapesti Karácsonyi Koncert címmel.

Az ünnepi időszak kiemelt zenei eseménye ebben az évben már 14. alkalommal,
ezúttal a Budapest Kongresszusi Központban kerül megrendezésre.

Nyári Károly számára a legfontosabb a szeretet és a család, így az idei koncerten különleges családi produkciót ígér, mellyel elhozza a karácsony meghitt pillanatait és az ünnep melegét a közönség szívébe.

Az esten a csodálatos karácsonyi dalok mellett az előadó pályáját meghatározó legszebb slágerekből álló válogatás lesz hallható a művész által alapított Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar közreműködésével.

Az egyedülálló látványvilág még emlékezetesebbé teszi az év legexkluzívabb koncertjét.

ÜNNEPELJE A SZERETET ÜNNEPÉT CSALÁDJÁVAL ÉS BARÁTAIVAL KÖZÖSEN,
NYÁRI KÁROLY FELEJTHETETLEN KONCERTJÉVEL!
www.nyarikaroly.hu

Klasszikus Karácsony 2019 – Óbudai Danubia Zenekar

Klasszikus Karácsony 2019

A Klasszik Rádió hagyományos ünnepi koncertjével várja a karácsonyi sürgés-forgás közben nyugalomra vágyókat december 23-án a Budapest Kongresszusi Központban, az Óbuda Danubia Zenekar közreműködésével. A koncerten vezényel: Hámori Máté.

A Klasszikus Karácsony koncerten a legnépszerűbb dallamokkal, az ünnep meghitt zenéivel, és – a tavalyi sikerre való tekintettel – filmzenével is készülünk, hogy közönségünk igazán karácsonyi hangulatba kerüljön a decemberi estén.

A klasszikus zeneművek mellett vendégművészek teszik teljessé az ünnepi koncertélményt.

Jegyek már kaphatók az odz.jegy.hu-n, a jegy.hu-n, valamint az ismert jegyirodákban.

Bach | Karácsonyi oratórium – VI. kantáta, Nyitókórus

Mozart | Három német tánc, No. III. – Szánkózás

Csajkovszkij | V. szimfónia – II. tétel

Csajkovszkij | A diótörő – Spanyol tánc; Kínai tánc; Orosz tánc; Hópihék tánca

Glinka | Ruszlán és Ludmilla – Nyitány

Schubert | Ave Maria

Beethoven | IX. szimfónia IV. tétel – Örömóda

Polar Expressz (filmzene) – Szvit

Ott Rezső | Frank Sinatra Christmas egyveleg

Vezényel | Hámori Máté

Kovács Kati Symphonic Live – Az Életmű koncert

Zséda – Karácsonyi Koncert

Bagossy Brothers Company

Dr. Eben Alexander előadása

Dr. Eben Alexander: A tudatosság ébredése
A tudomány és spiritualitás lélegzetelállítóan új kapcsolata

 Legyen részese dr Eben Alexander neves amerikai idegsebész, kutató, a Harvard Medical School egykori tanára és orvosa, “A mennyország létezik” c. New York Times bestseller írója, valamint Karen Newell, a Sacred Acoustics társalapítója izgalmas estéjének.

“Szóval itt vagyok. Még mindig tudós vagyok. Még mindig orvos vagyok és így két alapvető kötelességem van: tartanom kell magam az igazsághoz, és segítenemkell a gyógyításban. Ez aztjelenti, hogy el kell mondanom a történetemet. Azt a történetet, amelyről az idő múlásával egyre inkább úgy érzem, hogy nem véletlenül történt meg. nem azért, mintha különleges lennék. Csak azért, mert velem két dolog történt meg egyszerre és egyidejűleg, és ezek együtt megtörik a reduktív tudomány utolsó erőfeszítéseit is, amellyel azt hirdetik a világnak, hogy csak a materiális birodalom létezik, és hogy nem a tudat, vagy a lélek – a miénk és az enyém – az univerzumunk legnagyobb központi misztériuma. Erre én vagyok az eleven bizonyíték és ez az információ nem maradhat többé titokban”  Dr. Eben Alexander

A világ egyik legelismertebb orvosaként 2008-ban egy súlyos agyleállást okozó kómában töltött idő alatt Dr. Eben Alexander látványos utazást élt át az ismert fizikai univerzumon túlmutató birodalmakban, részese volt egy ultra-valóságos utazásnak, amely ellentmond az agy, a szellem és a tudat minden hagyományos idegtudomány-alapú megközelítésének. Ébredése óta azon orvosok közé tartozik, akik úgy gondolják, hogy a teljes egészséget csak azáltal lehet elérni, ha tudatosul bennünk, hogy Isten, a Lélek és a Mennyország nem a fantázia művei, hanem tudományos tények és a halál nem minden dolgok vége, csupán egy következő állomás kapuja. Hallgassa meg a világ leghíresebb egyetemein és előadótermeiben rendszeresen előadó, Larry King, Oprah Winfrey és Dr. Oz hihetetlen népszerű showjaiban szereplő Dr. Eben Alexander halálközeli élményéről szóló beszámolóját, a tudatossággal és a tudatos univerzummal kapcsolatos legújabb nézeteit, majd adja át magának a csoportos meditációnak egy fantasztikus este keretében.

Dee Dee Bridgewater – Memphis… Yes, I’m ready

Cserháti Emlékest

CSERHÁTI EMLÉKEST

Budapest Kongresszusi Központ 2019.10.19.

Cserháti Zsuzsát, mint a második popgeneráció egyik legkiemelkedőbb egyéniségét tartják számon, kritikusok szerint a hazai poptörténet legjobb „női torka” volt az övé. A ’70-es évek egyik legtöbbet foglalkoztatott énekesnője volt, a ’80-as években azonban háttérbe került, majd mintegy másfél évtizedes kihagyás után 1996-tól Magyarország legsikeresebb visszatérését mondhatta magáénak. Előadó-művészete és a neki írt rengeteg igényes dal inspirációként szolgál napjaink énekesei számára is.

Az esten elhangzó dalokat három kiváló énekesnő, Koós Réka, Náray Erika és Tunyogi Bernadett előadásában hallhatjuk.

Közreműködik a Studio11 Ensemble.

A produkció által újrafogalmazott dalok épp úgy teret adnak szólistáink egyéniségének, mint a zenekari összjátéknak. Mindez garancia arra, hogy egyedülálló és különleges élményben lesz része a Budapesti Kongresszusi Központ közönségének.

Jegyek kaphatók a jegy.hu oldalon és az Interticket jegyirodáiban.

/Nr1Media produkció/

SZILVESZTER – All stars: Aranyosi Péter, Beliczai Balázs, Hadházi László

Az előadás időtartama kb. 1,5 óra.

Aranyosi Péter

A Dumaszínház társulatának tagja.

Tankmániás légpuska-tulajdonos, aki volt már akasztott ember is, persze csak viccből. Elszánt Diósgyőr-szurkoló, közönségszervező, a Rádiókabaré munkatársa, poén-gyáros, a Wekerle-telep egyetlen rúdtánc-idomárja. Borostás tanárember, noha csak hallgatóként látott katedrát. Komolytalan családapa. A számítógépes stratégiai játékok és a stand-up fellépések olykor napokra is elszólítják a gyermekei mellől. Vele van az erő, de érzi, nem jelent jót halottas kocsival érkezni az APEH-be. A Kabinet Rt. buli- és tömegzenekar jobb keze.

Beliczai Balázs

A Dumaszínház társulatának tagja.

Magyarország egyik piacvezető stand-up komikusa. Mindig ügyfélorientált, közönségcentrikus. A szektor legdinamikusabban fejlődő szereplőjeként a prémium minőség elkötelezettje. Tavaly az utolsó negyedévben már 88%-kal volt poénosabb! Előadóművészi portfóliójában viccek, paródiák, zenés gegek. Szókimondó humorista: számára nem léteznek tabu témák, kivéve a kakilást. Tapasztalat és tudás ötvöződik kulturált produkcióiban, a legtrágárabb szavak közül pedig sose hagyná el a száját a ***. A humor sugárhajtású atombombája, aki nem ismer lehetetlent, ha jól megfizetik. Sikerének titka a folyamatos fejlesztés és nyitottság – egy szóval: ***jó! 🙂

Hadházi László

A Dumaszínház társulatának tagja.

hangulat-karbantartó 30 éve a pályán, de ha a nevét hallják, sokan még így is azt hiszik, egy afrikai orvos, pedig Karinthy-gyűrűs humorista.

1971 óta ír, de csak a kilencvenes évek közepétől jelennek meg írásai vicces lapokban. Több könyv társszerzője kollégáival.

Nekem 8. /Litkai – Hadházi/

Megint 8. /Litkai – Hadházi/

A Föld kilencvenkilenc legkevésbé ismert csodája /Pataki Balázs – Litkai Gergely – Kovács András Péter – Hadházi László/

Korábban rádiós műsorvezető, de ma már kizárólag a Rádiókabaré szerzője és előadója. Egy-két televíziós produkcióban is feltűnt, majd a Showder Klub nevettetője lett. A Dumaszínház társulatának egyik alapító tagja.

Negyvenhetes cipőt hord.

Példaképe Malcolm Young az AC/DC ritmusgitárosa.