Concert Archives - Budapest Congress Center

Bródy János – Gáz van, Babám! concert

Szakcsi Lakatos Béla concert

“MUSIC-WINE” Gala concert of the 100 Member Gypsy Orchestra

The 100 Member Gypsy Orchestra is looking forward to welcoming those looking for entertainment with a gala program and wine tasting on December the 30th, at the Budapest Congress Center.

100 musicians play at the same time on the grand concert, performing popular melodious tunes by Khachaturian, Rossini, Brahms, Bizet, Strauss, while the audience is tasting selected outstanding wines of Hungarian wineries.

Beyond the concert, our guests can also enjoy the four course festive dinner introducing famous Hungarian dishes prepared by our master chefs, or can listen to the exclusive performance with snacks and wine.

Delicious meal, famous wine, splendid show and fantastic milieu with the 100 Member Gipsy Orchestra on December the 30th, at the Budapest Congress Center!

 

Program:

 

7 pm Concert 1st. Part /  dinner

8 pm Interval – wine tasting

8.25 pm Concert 2nd. Part / dinner continues

Superbody 2020 – Zárt kapus verseny

2020-ban sem marad el a Superbody, sőt! Olyan újításokkal jövünk, amik alapjaiban fogják megváltoztatni mindazt, amit a testépítő versenyekről eddig gondoltál.

 

Nehéz döntés volt, de a Superbody szervezői úgy döntöttek, hogy idén biztonsági okokból a verseny zárt kapus lesz.
Így a rendezvény helyszínén a verseny napján csak a szervezők és a versenyzők tartózkodhatnak.

A versenyt megtekinteni élő közvetítésben, de leginkább az utólagos összefoglalókban lehet. Idén arra fogunk koncentrálni, hogy soha nem látott színvonalú “dokumentumfilm” készüljön a Superbody 2020 versenyről.
További információk a hírfolyamban.

Fontos tudnivalók:

1. Ahogy az elmúlt években is, idén is előnevezéses lesz a verseny. A nevezési díjat online kell majd befizetni, de a verseny után minden induló visszakapja Scitec Nutrition utalvány formájában!

2. A jegyeket nemcsak a helyszínen, hanem elővételben is meg lehetett venni eddig is. Most azonban kifejezetten érdemes lesz, minden elővételben vásárolt jegy mellé ugyanis a jegy árát meghaladó értékű táplálékkiegészítő csomag jár.

3. A helyszín idén is a lehető legnívósabb: a Kongresszusi Központ. Jelenleg nincs Magyarországon ennél színvonalasabb, testépítő rendezvény lebonyolítására alkalmas helyszín.

4. Az Open és GP kategóriák díjazása szépen felkerekedik, így a csúcskategóriák versenyzőinek különösen érdemes elindulni, nem csak az élmény és a presztízs, de a top 3-as pénzdíjak miatt is.

Forrás: Szervezők

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

!POSTPONED! Kolera a Vackor csoportban – Bödőcs Tibor önálló estje, előzenekar: Hajdú Balázs

“Az emberiség nagy kérdéseiről és a hétköznapok prózai, kis pillanatairól fog szólni a műsor. Nagyon korai még erről bármit mondani. Arról fogok beszélni, ami akkor a legjobban foglalkoztat majd.”

Kolera a Vackor csoportban – Bödőcs Tibor önálló estje, előzenekar: Hajdú Balázs

“Az emberiség nagy kérdéseiről és a hétköznapok prózai, kis pillanatairól fog szólni a műsor. Nagyon korai még erről bármit mondani. Arról fogok beszélni, ami akkor a legjobban foglalkoztat majd.”

Kolera a Vackor csoportban – Bödőcs Tibor önálló estje, előzenekar: Tóth Edu

“Az emberiség nagy kérdéseiről és a hétköznapok prózai, kis pillanatairól fog szólni a műsor. Nagyon korai még erről bármit mondani. Arról fogok beszélni, ami akkor a legjobban foglalkoztat majd.”

!IDŐPONTVÁLTOZÁS! Falusi Mariann – Darabjaim

FALUSI MARIANN – DARABJAIM

Mindannyiunk egészsége és biztonsága érdekében a 2020. május 7-re tervezett Falusi Mariann: Darabjaim című koncertet új időpontokban rendezzük meg.

Az új dátum: 2021. január 7.

Az eredeti dátumra megvásárolt belépőjegyek ÉRVÉNYESEK az új időpontra.

Ezzel kapcsolatban semmiféle tennivalójuk nincs, de javasoljuk, hogy most írják rá a meglévő jegyükre és naptárukba is az új időpontot.

Várjuk a találkozást 2021 januárjában, és reméljük a biztonságosabb és egészségesebb időket. Vigyázzanak magukra, maradjanak otthon!

Falusi Mariann                                                        ShowTimeBudapest Kft

CANCELLED!!! Nagy találkozás – Weisz Viktorral és vendégeivel

Dear Guests, Visitors!

According to the here below Facebook post,
the concert has been cancelled:

Kedves Mindenki! A Korona vírusos rendkívüli helyzetre való tekintettel, sajnos a 2020. Március 13. Budapest…

Posted by Weisz Viktor (hivatalos rajongói oldala) on Tuesday, March 10, 2020

Thank you for your patience and understanding!

Nagy találkozás – Weisz Viktorral és vendégeivel
Fellépő vendégek: Szulák Andrea, Nagy Feró, Kökény Attila, Fűzy Gábor

Igazi nagy találkozások térben és időben egy különleges estén a Budapest Kongresszusi Központban: Weisz Viktor és vendégei számos legendás magyar előadó legismertebb dalait veszik elő és éneklik el, ahogy az csak ezen az estén hallható. Szécsi Pál, Máté Péter, Koós János, Aradszky László és sokan mások a nem mindennapi zenei ünnepen.

Weisz Viktor, a Voice tehetségkutató döntőse. Édesapja gitáros volt, Viktor pedig már kisgyerekként sokat tanult tőle a zenélésről, éneklésről. Az éneklés mellett gitározik és zongorázik.

Belépőjegy ár: 9 900 Ft

VIP-jegy: 19 900 Ft (részvétel a koncerten és az azt követő VIP Party-n) FIGYELEM: ezt a belépőjegytípus csak a földszinti nézőtér helyeire vásárolható, a VIP asztalokra nem! Válassza ki a jobb oldalon található engedménylistát, majd a VIP belépőjegy opciót, és kattintson a nézőtéren arra a székre, ahol ülni szeretne!

VIP Plus asztal: 250 000 Ft/asztal (1 db belépőjegy = 1 asztal, max. 10 fő/asztal – italbekészítés + részvétel a koncerten és az azt követő VIP Party-n.)

VIP Party:
A VIP-jeggyel és VIP Plus jeggyel rendelkezők részt vehetnek a koncertet követő zártkörű, VIP Party-n a műsor fellépőinek a társaságában, korlátlan étel- és italfogyasztással.

MozART Group – 1 day 2 concerts

Tisztelt Jegyvásárlóink!

A kormány által kihirdetett vészhelyzet, valamint a színházi előadásokra vonatkozó tiltás feloldásával lehetőség nyílik arra, hogy az elmaradt eseményeket későbbi időpontban mutathassuk be.

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a 2020. március 15-re, illetve, 29-re tervezett MozART Group előadásokra új dátumokat sikerült egyeztetni! A korábban megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontokra. A helyszín változatlan – Budapest Kongresszusi Központ, az időpontok 2020. október 3. és 4. Az előadások az alábbiak szerint alakulnak:

 

a március 15., 16 órára váltott jegyek okt. 3., 16 órára

a március 15., 20 órára váltott jegyek okt. 3., 20 órára

a március 29., 14 órára váltott jegyek okt. 4., 16 órára

a március 29., 20 órára váltott jegyek okt. 4., 20 órára

érvényesek.

 

A helyek megegyeznek a korábban megváltott helyekkel (szektor, sor, szék).

Szeretettel várjuk Önöket az októberi előadásokon!

A jegyek visszaváltására sajnos továbbra sincs lehetőség!

A szabad belépőkre továbbra is nagy a kereslet! Amennyiben nem felel meg Önöknek a felkínált időpont, abban az esetben felajánljuk segítségünket!

Abban az esetben, ha az új előadást nem kívánják megtekinteni, úgy az alábbi weboldalon a megvásárolt jegyek adatait feltöltve tudjuk meghirdetni az eladásra szánt belépőiket: mozartgroupjegyek.pannonprodukcio.hu

Tekintettel a megnövekedett ügyfélforgalomra kérjük, hogy kérdéseiket e-mail-ben küldjék el számunkra, az info@pannonproductions.hu címre.

Az időpontváltozás jogát fenntartjuk.

Pannon Produkció

MozART Group

“Eddig utáltad a klasszikus zenét?  Itt a helyed! ”

MozART Group

“Szentségtörő, de zseniális!” Így fogalmaznak általában a komolyzenét komolytalanul játszó MozART Groupról, akiknek az a küldetése, hogy a klasszikus zenét humorral ötvözve közelebb hozzák azokhoz is, akik amúgy ódzkodnak a nagy koncerttermek hangulatától.

Előadásaikon humoristákat megszégyenítő színpadi show keretében szólaltatják meg a legismertebb komolyzenei- és popslágereket, miközben a közönség minden alkalommal könnyesre szórakozza magát.

Az 1995 óta együtt dolgozó lengyel csapat már bejárta az egész világot, s koncertek százait adták már Ázsia-, Amerika- és Európa-szerte. A négyesfogat legutóbb hatalmas energiát merített a magyar közönség vidámságából, mondhatni akkora energiát, hogy a jövő évet is „kénytelenek” nálunk kezdeni.

A 2018-as előadások hatalmas sikerére való való tekintettel a MozART Group 2020-ban újra meglátogatja Budapestet, hogy ismét mosolyt csaljon a hazai közönség arcára.

A MozART group tagjai így meséltek magukról, budapesti koncertjük előtt.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus zenei kabarét!

Jegyek már kaphatóak online és a jegyértékesítési pontokon!