Parkolás

Kedves partnereink!

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a Kongresszusi Központ szomszédságában limitált mennyiségű a szabad parkolóhelyek száma, (osztott üzemeltetés a MOM sporttal) így kérjük aki teheti válassza a közösségi közlekedés nyújtotta lehetőségeket!

BKK-val történő megközelítés

  • 105-ös busz Királyhágó utcai megálló, majd 61-es vagy 17-es villamossal a Csörsz utcáig
  • 61-es vagy 17-es villamossal a Csörsz utca vagy BAH csomópont megállóig
  • 8E, 108E, 110, 112 jelzésű buszokkal a BAH csomópont megállóig
  • 212-es busz a BAH csomópont megállóig
  • 139, 140, 140A, 142 jelzésű a BAH csomópont megállóig

Parkolási lehetőségek

Amennyiben mégis autóval érkezne segítségképpen összegyűjtöttük Önöknek a környéken található parkolási lehetőségeket

1.) Novotel Budapest City felőli parkoló
A parkoló helye és bejárata az Alkotás utca 63-67. felől. (40 db hely)
Fizetés: 400 HUF / óra / autó vagy 4.000 HUF / nap / auto a parkolóban kihelyezett automatánál kizárólag kézpénzzel illetve a Hotel recepcióján kártyával is.

2.) Budapest Kongresszusi Központ felőli parkoló, melyet szintén a Novotel Budapest City üzemeltet A parkoló helye és bejárata a Jegelló út felől (osztottan a Mom sport parkolójával) 91db hely

A sorbanállás elkerülése érdekében, érvényes parkoló jeggyel rendelekező vendégeink a Novotel Budapest City Hotel recepcióján is fizethetnek. A Szálloda alsó bejárata, a parkolóból a Gesztenyés Parkon keresztül közvetlenül is megközelíthető.

3.) A parkoló helye és bejárata a Jegelló út felől (A parkoló jobb oldali része a Mom Sport üzemeltetése alatt áll, míg a baloldali a Kongresszusi Központot üzemeltető Novotel Budapest Cityhez tartozik ) Fizetés: 400 Ft / 60 perc, minden megkezdett óra után parkolóban található automatánál

4.) Utca/közterület

Novotel hotels budapest