Hotel Audio Visual Services

A sikeres rendezvény három fő összetevője Budapest, a Novotel City hotel, valamint a Budapest Kongresszusi Központ

A Budapest Kongresszusi Központ biztosítja a legnagyobb és legmodernebb kongresszusi és tárgyaló létesítményt Magyarországon.
A Novotel Budapest City a Kongresszusi Központhoz kapcsolódik, és 319 új Novation szobát kínál, illetve hozzáférést további 3 200 Accor Hospitality hálószobához a közelben található Sofitel, Mercure, Novotel és Ibis hotelben.

 

Kik vagyunk?

Mi vagyunk az Ön audio-vizuális partnere.

A tökéletes rendezvényhez szükséges minden kellék megtalálható nálunk, sőt még ennél is több.

Fő célunk a legmagasabb elvárások teljesítése, és ez, amint azt Ön is tudja, nem csupán a berendezéseket, de a kapcsolódó szolgáltatás kultúrát is magába foglalja.

 

Miért válasszon minket?

Mert intelligens és két nyelven beszélő munkatársaink az első lépéstől kezdve segítenek Önnek megtalálni a rendezvényéhez illő tökéletes helyszínt, támogatják Önt az összes folyamat során, és természetesen biztosítják a tiszta hangzást, a kellő fényerejű vetítést, a kreatív és professzionális színpad dizájnt, a megfelelő erősségű fényeket, valamint a megbízható IT hátteret és az okos iPad megoldásokat.

Biztosítjuk azt a szükséges kreativitást, megbízhatóságot és professzionalizmust, amely egy új szintre emeli a rendezvényt.

 

Hol dolgozunk?

A bázisunk Budapest szép városában található, azonban Európában bárhol dolgozunk, Lisszabontól Varsóig.

http://hotelavs.hu/
http://presentation.hotelavs.hu/