Rendezvények Budapest Congress Center

Book Hotel Budapest

FONTOS INFORMÁCIÓ

Kedves Vendégeink!

Örömmel jelentjük be, hogy az új szabályokat tartalmazó kormányrendelet értelmében a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink számára a Budapest Kongresszusi Központ nyilvános eseményei újra látogathatóvá váltak.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a központ a járványügyi és jogszabályi előírásoknak megfelelően kizárólag védettségi igazolvánnyal, valamint személyazonosításra alkalmas, érvényes, arcképes igazolvánnyal látogatható, melyet kollégáink a helyszínen jogosultak és kötelesek ellenőrizni. Fentiek értelmében, papír alapú oltási igazolást nem áll módunkban elfogadni.

A védettségi igazolvánnyal nem rendelkező 18 év alatti látogatók kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében vehetnek részt az eseményeken.

Az orrot, szájat eltakaró maszk használata az épületen belül nem kötelező, de továbbra is javasolt.

Tekintettel arra, hogy az épületbe való bejutás a fenti intézkedések miatt lassabbá válhat, kérjük, érkezzenek a szokottnál korábban az eseményekre.

Előre is köszönjük türelmüket és együttműködésüket!

 

HÍREINK

Kedves Vendégeink!

Ezúton szeretnénk értesíteni Önöket, hogy a Budapest Kongresszusi Központ jegyértékesítési tevékenységet nem folytat. Nyilvános eseményeinkre minden esetben a koncert, előadás, kiállítás, stb. szervezői által megadott csatornákon keresztül tudnak jegyeket vásárolni. Kérjük, fokozottan ügyeljenek arra, hogy jegyeiket csakis megbízható, hivatalos jegyértékesítőtől vásárolják meg.