Rólunk Budapest Congress Center

Book Hotel Budapest

Rólunk

Rólunk

“A Budapest Kongresszusi Központ Budapest legnagyobb, legkényelmesebb és legmodernebb rendezvény létesítménye. Több, mint 20 különböző formájú és méretű, minden igényt kielégítő tárgyaló, valamint több, mint 4 000 m2 kiállítótér található benne, ami azt jelenti, több önálló rendezvény egyidejű megtartására is alkalmas a nélkül, hogy azok zavarnák egymást. Nemzetközi kongresszusok, kiállítások, szakmai konferenciák, vállalati gyűlések, gálavacsorák, szakmai bemutatók, vásárok, színdarabok vagy vizsgaünnepségek – a Budapest Kongresszusi Központ tökéletesen megfelel mindegyikre.

Kifogástalan hosztesz, biztonsági és vendéglátó szolgáltatást kínálunk, tárgyalótermeinkben pedig modern bútorok, megbízható audio-vizuális berendezések és akár 96 m2-es vetítővászon található, e mellett, a Pátria és Bartók tárgyalóban beépített tolmácsfülkék kaptak helyet a tolmács szolgáltatásokhoz.

A Budapest Kongresszusi Központ egy másik vitathatatlan előnye, hogy kapcsolódik a Novotel Budapest City**** hotelhez, amely 319 szállodai szobából álló szállást biztosít a helyszínen, beleértve 17 executive szoba és 4 lakosztály. A vendégek kiváló szolgáltatásokra, stílusos hálószobákra, jól átgondolt fitness lehetőségekre, valamint uszodával ellátott wellness központra, és még sok egyébre számíthatnak. “