Rólunk

Rólunk

“A Budapest Kongresszusi Központ Budapest legnagyobb, legkényelmesebb és legmodernebb rendezvény létesítménye. Több, mint 20 különböző formájú és méretű, minden igényt kielégítő tárgyaló, valamint több, mint 4 000 m2 kiállítótér található benne, ami azt jelenti, több önálló rendezvény egyidejű megtartására is alkalmas a nélkül, hogy azok zavarnák egymást. Nemzetközi kongresszusok, kiállítások, szakmai konferenciák, vállalati gyűlések, gálavacsorák, szakmai bemutatók, vásárok, színdarabok vagy vizsgaünnepségek – a Budapest Kongresszusi Központ tökéletesen megfelel mindegyikre.

Kifogástalan hosztesz, biztonsági és vendéglátó szolgáltatást kínálunk, tárgyalótermeinkben pedig modern bútorok, megbízható audio-vizuális berendezések és akár 96 m2-es vetítővászon található, e mellett, a Pátria és Bartók tárgyalóban beépített tolmácsfülkék kaptak helyet a tolmács szolgáltatásokhoz.

A Budapest Kongresszusi Központ egy másik vitathatatlan előnye, hogy kapcsolódik a Novotel Budapest City**** hotelhez, amely 319 szállodai szobából álló szállást biztosít a helyszínen, beleértve 17 executive szoba és 4 lakosztály. A vendégek kiváló szolgáltatásokra, stílusos hálószobákra, jól átgondolt fitness lehetőségekre, valamint uszodával ellátott wellness központra, és még sok egyébre számíthatnak. “