Ösztönzés és díjak

Fedezze fel Budapestet és szerezzen felejthetetlen emlékeket egyszerre!

Ha meg kellene határoznia az ösztönzéshez tökéletes várost, Budapestet írná le: az ízletes konyha, gazdag történelem, lélegzetelállító látvány, vad éjszakai élet és elérhető árak tökéletes keveréket alkotnak egy sikeres ösztönző eseményhez bármely vállalat számára.

Számos, csapatépítő tevékenységhez megfelelő, “”hagyományos”” ösztönző tevékenység elérhető itt: kalandparkok, menekülőszobák, magánhajón tartott fogadások, városnéző vízibuszok, bor/pálinka/sör kóstolás és így tovább, mindazonáltal, az ösztönzés szervezők Budapesten nem álltak meg itt, hanem létrehoztak néhány különleges programot a valódi egyesítő élmény biztosítása érdekében.

 

 

Ösztönzés

Kincskeresés Budapesten

Ez a tevékenység különleges módja annak, hogy a vendégek maguk fedezzék fel a várost a megállapított útvonal teljesítésével, miközben pontokat szereznek útközben. A csoportokat kisebb csapatokba osztják, amelyek kapnak egy, útitervet, térképet és tömegközlekedési jegyeket tartalmazó támogató csomagot. A csapatoknak kérdésekre kell válaszolniuk, beszélniük kell magyar emberekkel, használniuk kell a tömegközlekedést, és össze kell gyűjteniük az állomásokon található kincseket. A kincskeresés végén összeszámolják a helyes válaszokból és tevékenységekből kapott pontokat, és a nyertes csapat emlékezetes ajándékokat kap.

 

Főzőtanfolyam a Nagyvásárcsarnokban

Nem minden ösztönzésnek kell verseny jellegűnek lennie. Néha jobb hagyni, hogy a csapat magától épüljön, miközben elkészít valamit, amit mindenki szeret: valamilyen házilag készített ételt. A csoportot csapatokra osztják, amelyek megkapják az elkészítendő jellegzetes magyar fogáshoz tartozó bevásárló listát (a bevásárlás még szórakoztatóbb, ha a listát magyarul kapják meg a csapatok), majd maguknak kell megvásárolniuk a hozzávalókat. Az ízletes, 4-6 fogásos étel elkészítését hivatásos séfek segítik tanácsaikkal. Az este végén a résztvevők együtt vacsoráznak, és lehetőséget kapnak a többi csoport művének megkóstolására.

 

Sárkányhajózás és verseny a Dunán

A sárkányhajózás napjaink egyik legnépszerűbb vízi sportja, bár több, mint 2 000 évvel ezelőtt találták ki Kínában. Nem csupán a csapattagok közötti kötődés kialakítására alkalmas, hanem arra is, hogy kollégáival egy vízi csata keretében felfedezze a várost. A leggyorsabb csapat nagyszerű ajándékokat kap, azonban ha nem a nyertes csapat tagja, az izgalmas élményre akkor is emlékezni fog egész hátralévő életében.

 

Díjak

… 2018-ban Budapest szerepelt a 10 legolcsóbb nyaralási úticél között. (The Telegraph)

… A budapesti Rudas fürdő harmadik helyezést ért el “”a világ leghihetetlenebb nyilvános fürdői”” között. (theculturetrip.com)

… A Michelin-kalauz huszonöt budapesti éttermet emel ki Michelin-csillaggal, Bib Gourmand ajánlással vagy Michelin Plate-tányér jelzéssel. Ezek közül három étterem kapott egy Michelin-csillagot: a Costes, a Borkonyha és a Costes Downtown, míg az Onyx étterem két Michelin-csillaggal büszkélkedhet. Mindazonáltal, számos további étterem kapott meglepően magas pontszámot a Gault & Millau kalauzban is.

… A budapesti Nagyvásárcsarnok az egyik legtekintélyesebb ételpiac Európában. (eurail.com)

… 1,3 millió szavazó szavazata alapján Budapest “”a világ 11. legjobb városa””. (Condé Nast Traveller, az olvasók választása alapján odaítélt díj, 2017)

… A Sziget fesztivál “”A legjobb európai nagyfesztivál””, valamint elnyerte “”A legjobb zenei felhozatallal rendelkező európai fesztivál”” díjat is. (European Festival Awards, 2017)

… A Szimpla Kert szerepel a Lonely Planet “”50 bár, amelytől eldobod az agyad”” kiadványának “”Történelmi bárok”” kategóriájában olyan tekintélyes helyek mellett, mint például a jordániai “”Cave Bar”” vagy a londoni “”Gordon’s Wine Bar””. (Lonely Planet)

… A világ egyik legelragadóbb villamosvonala a bájos Budapesten található. A helyi 2-es villamos megelőzte Lisszabon, Amszterdam és Berlin villamosait. (National Geographic)

… A New York Kávéház a világ legszebb kávéháza. (ucityguides.com)