Celtic Woman - Ancient Land Koncert Budapest 2019 Budapest Congress Center

Book Hotel Budapest

Celtic Woman – Ancient Land Koncert Budapest 2019

honnan 25 October 19 hová 25 October 19
20:00 23:00
12.500 - 26.500 HUF

A Grammy jelölt Celtic Woman visszatér Budapestre!

Az ír Celtic Woman négyes-fogat 2019. október 25-én a Budapesti Kongresszusi Központban ad koncertet!
Több millió albumot adtak el a világon, és körbe turnézták a világot, mint a legismertebb kortárs ír zene. A bandát három kiváló énekes és egy hegedűművész vezeti.

A Celtic Woman 2005 óta áll fenn. Azóta a modern művészethez kapcsolódó hagyományos kelta zene elkötelezettje. 2017-ben Grammy-jelölést szereztek Destiny című stúdióalbumukért. A Celtic Woman elsősorban három kiváló énekesből – Mairéad Carlin, Éadha McMahon és Megan Walsh- áll. A zenekar negyedik tagja Tara McNeill, világhírű hegedűművész.
A zenekart több mint tíz zenész kíséri hagyományos ír hangszereken. Előadásukat tradicionális ír táncok, dudák és a legújabb modern színpadi technikák egészítik ki. Mindez gyönyörű énekekkel és táncokkal töltött egyedülálló show-t alkot. Speciális effektusok, mint például a tűz és vetítés biztosítják a zenével járó középkori hangulatot.

“A Celtic Woman ma a hagyományos kelta és ír zene egyik leghíresebb előadója. Kiváló énekesek és hegedűművészek mellett zenei és tánccsoporttal fognak kísérni.”

A zenekar világszerte tízmillió zenei albumot adott el, több mint négy millió rajongó kísérte őket világ körüli koncertjeiken, a Billboard magazin pedig hét alkalommal jelentette be a világzenei ipar legjobb zenészeként őket. A Celtic Woman turnézott az Egyesült Államokban, Japánban, Ausztráliában, Kínában, Dél-Afrikában és Európában. Az USA-ban még három különböző elnök előtt is felléptek, mint Bill Clinton, George W. Bush és Barack Obama.