Dr. Eben Alexander előadása

honnan 19 January 20 hová 19 January 20
18:30
9.990 - 49.990 HUF

Dr. Eben Alexander: A tudatosság ébredése
A tudomány és spiritualitás lélegzetelállítóan új kapcsolata

 Legyen részese dr Eben Alexander neves amerikai idegsebész, kutató, a Harvard Medical School egykori tanára és orvosa, “A mennyország létezik” c. New York Times bestseller írója, valamint Karen Newell, a Sacred Acoustics társalapítója izgalmas estéjének.

“Szóval itt vagyok. Még mindig tudós vagyok. Még mindig orvos vagyok és így két alapvető kötelességem van: tartanom kell magam az igazsághoz, és segítenemkell a gyógyításban. Ez aztjelenti, hogy el kell mondanom a történetemet. Azt a történetet, amelyről az idő múlásával egyre inkább úgy érzem, hogy nem véletlenül történt meg. nem azért, mintha különleges lennék. Csak azért, mert velem két dolog történt meg egyszerre és egyidejűleg, és ezek együtt megtörik a reduktív tudomány utolsó erőfeszítéseit is, amellyel azt hirdetik a világnak, hogy csak a materiális birodalom létezik, és hogy nem a tudat, vagy a lélek – a miénk és az enyém – az univerzumunk legnagyobb központi misztériuma. Erre én vagyok az eleven bizonyíték és ez az információ nem maradhat többé titokban”  Dr. Eben Alexander

A világ egyik legelismertebb orvosaként 2008-ban egy súlyos agyleállást okozó kómában töltött idő alatt Dr. Eben Alexander látványos utazást élt át az ismert fizikai univerzumon túlmutató birodalmakban, részese volt egy ultra-valóságos utazásnak, amely ellentmond az agy, a szellem és a tudat minden hagyományos idegtudomány-alapú megközelítésének. Ébredése óta azon orvosok közé tartozik, akik úgy gondolják, hogy a teljes egészséget csak azáltal lehet elérni, ha tudatosul bennünk, hogy Isten, a Lélek és a Mennyország nem a fantázia művei, hanem tudományos tények és a halál nem minden dolgok vége, csupán egy következő állomás kapuja. Hallgassa meg a világ leghíresebb egyetemein és előadótermeiben rendszeresen előadó, Larry King, Oprah Winfrey és Dr. Oz hihetetlen népszerű showjaiban szereplő Dr. Eben Alexander halálközeli élményéről szóló beszámolóját, a tudatossággal és a tudatos univerzummal kapcsolatos legújabb nézeteit, majd adja át magának a csoportos meditációnak egy fantasztikus este keretében.