Időutazás 2. – Fűzy Gábor nagyzenekari koncertshow

honnan 21 March 19 hová 21 March 19
19:00
5.800 - 24.800 HUF

Fűzy Gábor, a bárzene ikonikus alakja…

Jellegzetes hangja, diszkrét mosolya, a kifogyhatatlan dallamok, a régi slágerek sokasága, együtt él a bárműfajjal, átívelve a budapesti éjszakát, a szórakozás és a szórakoztatás könnyednek tűnő, mégis bonyolult, ezerszínű világát.

A bárok titokzatos félhomályában eltöltött évtizedek különleges kontrasztjaként, a Kongresszusi Központ színpadára álmodott nagy sikerű Időutazás Életműkoncertet követően, ismét egy különleges utazásra invitálja nézőit.

Időutazás 2…

Még egyedibb, még különlegesebb hangulat és életérzés, a magyar bárzene különleges atmoszférája és a semmihez sem hasonlítható hangulata keveredik a modernebb és klasszikusabb műfajokkal egyaránt.

Stílusok Harmóniája… Sztárok sokasága

A koncert mottója kifejezi, mennyire csodálatosan és szórakoztatóan fér meg egymás mellett, a múlt, a jelen, és a jövő, a dallamok, a zene sajátos világában.

Az Időutazás 2 egy különleges kísérlet, melyet Fűzy Gábor személye, az általa képviselt zene és szeretet érzés köt össze. Melyben az egyedi színpadi látványvilág mellett, húsz tagú nagyzenekar, sztárvendégek sokasága, többek között – Balázs Fecó, Janza Kata, Nagy Feró, Balázs Andi, Oszvald Marika, Weisz Viktor, Farkas Gábriel, Bakacsi Béla, Lucas Palmira, Roby Lakatos, Bokor Marianna, Olti János, Szántó Erzsi – gondoskodik a felejthetetlen estéről.

A Stílusok harmóniája, egy olyan különleges látvány és hangzásvilágú utazás, ahol a zene, az élmény, a fellépők sokszínűsége, különleges estét varázsol minden nézője számára.

Jegyek kaphatók az ismert jegyirodákban és a broadway.hun itt:

https://idoutazas-2-fuzy-gabor-nagyzenekari-koncertshow.broadway.hu/2019-03-21-19-00