Borvacsora

 

Mennyire ismered a borok világát?

Mindig is érdekelt az étel- és borpárosítás tudománya?

Tarts velünk az első, 6 fogásos borvacsoránkra, ahol a Bodri Pincészet szakembere beavat minden titokba.

 

 

Időpont és helyszín

 
Időpont

2023. március 2.

18 órától

 
Helyszín

Novotel Budapest City - Cyber terasz

1123 Budapest

Alkotás utca 63-67.

Részvétel

Jelentkezés

Az alábbi elérhetőségeken jelezheti a borvacsorán való részvételi szándékát.

Telefon: +36 1 372 5400

E-mail: h0511-fb9@accor.com

Részvételi díj

A teljes menü ára borokkal 35.000 HUF / fő.

Menüsor

 

Első fogás

Szent Jakab kagyló barna vajban, pirított spenóttal és fekete fokhagymás szezámmártással
Bodrikutya fehér 2022

Második fogás

Házi készítésű Rougie kacsa confit tortellini gombával és demi-glace-szal
Bodri „Rozi” rosé 2022

Harmadik fogás

Kakashalfilé, köménnyel, yuca pürével, mangolddal és vörösbor vinaigrette-tel
Bodri Szekszárdi Bikavér vörös 2020

Negyedik fogás

Lágy Brie sajt, sült répa lekvárral, szezámmagos kekszekkel, mikro zöldekkel
Sorbet: áfonya

Ötödik fogás

Hickory-n grillezett szarvas
Bodri Szekszárdi "Optimus" vörös cuvée 2019

Hatodik fogás

Manjari csokoládé mousse málnával és datolyával
Bodri "Gurovica" Merlot vörös 2017